[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vlad Filat – mesaj pentru cei care au lansat atacuri: Să mă atace pe mine; Pe cât e de sus Marcela Paladi, pe atât de jos sunt ei… 
17 Octombrie

Vlad Filat, liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), în cadrul emisiunii „Important” de la TVC 21, a spus că înaintarea Marcelei Paladi pe lista partidului pentru Consiliul Municipal Chișinău (CMC) a fost „un lucru corect, pornind de la multe premise, prima fiindcă omul acesta a demonstrat nu doar caracter și dragoste de viață, ci exemplu pentru foarte mulți – că în viață trebuie să lupți și poți să-ți atingi scopurile”, informează CURENTUL.

„Eu nu din auzite știu cum e să treci prin perioade când parcă nimic nu are sens, și poate din acest motiv am tras atenția în acest caz. Să nu uităm că, ea, fiind încă foarte tânără, a fost în Clubul Liceenilor din PLDM, apoi în Organizația de Tineret a PLDM…”, a menționat el.

Liderul PLDM a spus că a observat unele atacuri în adresa Marcelei Paladi.

„Vreau să transmit un mesaj celor care încearcă să aibă un comportament laș – dacă vor să atace – să mă atace pe mine. Pe cât ei sunt de jos, pe atât de sus e Marcela…

Noi i-am oferit o platformă Marcelei, ea e pe locul 2 în listă și cu certitudine va fi consilier municipal, de facto este prima – după cum stau lucrurile. Ea nu va participa în campanie, noi nu vrem nici măcar să dăm senzația că folosim imaginea ei pentru campanie. Noi vrem să oferim o platformă unei persoane care cunoaște foarte bine problemele cu care se confruntă oamenii speciali și care va aduce contribuție importantă. Ea va fi consilier municipal și va reprezenta interesele chișinăuienilor”, a explicat Vlad Filat.

Inapoi la arhiva noutaților