[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vlad Filat: Doamna Maia Sandu, ieșiți în fața agricultorilor! Sunteți responsabilă de tot ce se întâmplă în țară
24 Noiembrie

Vlad Filat, președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), s-a adresat public șefului statului – să iasă să discute cu agricultorii care protestează în centrul capitalei, informează CURENTUL. 

„Doamna Maia Sandu, ieșiți în fața agricultorilor!

Sunteți Președinta Republicii Moldova, sunteți responsabilă de tot ce se întâmplă în țară. Dvs. sunteți direct responsabilă de toți oamenii ajunși deputați pe listele PAS. Dvs. sunteți direct responsabilă de cei care au ajuns în biroul Președintelui Parlamentului și în birourile președinților de comisii parlamentare. Dvs. sunteți direct responsabilă de oamenii ajunși în birourile de miniștri și de cei care au ajuns în biroul Prim-ministrului. Dvs. sunteți direct responsabilă de toate deciziile lor, una mai proastă decât alta.

Dvs. le-ați permis să își crească salariile până la 75 mii de lei, în timp ce moldovenii sărăcesc dramatic. Iar acum a venit timpul să răspundeți în fața celor, cărora le-ați promis vremuri bune, dar le-ați adus vremuri nebune.

Nu vă mai ascundeți după pereții Președinției, după SPPS, după polițiști și carabinieri. Ieșiți în fața agricultorilor și răspundeți pentru nebunia în care ați aruncat sectorul agrar. Pregătiți-vă să ieșiți în fața învățătorilor și a educatorilor, în fața medicilor și a personalului medical, în fața angajaților primăriilor, în fața drumarilor, în fața antreprenorilor, în fața cercetătorilor și a angajaților din cultură, în fața transportatorilor, în fața moldovenilor din diasporă, în fața tuturor cetățenilor Republicii Moldova. A venit timpul să răspundeți în fața oamenilor pentru timpurile nebune care le-ați adus. Probabil nu știți, dar nu toți moldovenii trăiesc așa cum trăiesc adepții Dvs din PAS.

Doamna Maia Sandu, ieșiți în fața agricultorilor! Dacă aveți măcar puțină demnitate, ieșiți acum!” – a menționat Vlad Filat.

Inapoi la arhiva noutaților