[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vlad Filat despre intenția de a candida la prezidențiale: Avem nevoie de un vot rațional și de un președinte care unește
18 Iunie

Vlad Filat, liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), și-a exprimat intenția de a candida la funcția de Președinte al Republicii Moldova la 20 octombrie curent, pentru a nu permite ca în campania electorală să se discute despre altceva decât despre problemele din țară, informează CURENTUL.

Politicianul a spus că, atunci când îți asumi să conduci un partid, îți asumi pe deplin acest lucru, iar participarea în exercițiile electorale este parte a acestui lucru.

“2024 este și va fi un an foarte greu, dar care ne permite să ne creăm calea pentru următorii 4 ani și eu nu pot să-mi permit și să permit ca în această campanie discuțiile să fie despre candidați. În această campanie Maia Sandu va vorbi despre ea…

Noi trebuie să vorbim într-o manieră foarte serioasă despre Republica Moldova, despre problemele din țară și cum pot fi ele rezolvate. În caz contrar, vom aduce la urne oameni care vor vota emoțional și nu rațional. Noi avem nevoie de un vot rațional și de un președinte care unește, nu dezbină”, a spus Vlad Filat în cadrul emisiunii “Puterea a patra” de la N4.

Inapoi la arhiva noutaților