[ X ]
[ X ]
[ X ]
Visa să devină ministru al Afacerilor Interne în cei 20 de activitate în domeniu? Răspunsul lui Alexandru Jizdan!
18 August

Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, nu a vrut niciodată să devină ministru MAI, dar atunci când a fost ales și-a asumat întreaga responsabilitate pentru a-și exercita funcția. Despre aceasta, ministrul a vorbit în cadrul unui interviu acordat pentru brw.md, transmite CURENTUL.

Alexandru Jizdan a povestit ce emoții a avut când a fost numit ministru.

„Vreau să vă spun că în această sferă de îndeletnicire nu există loc pentru emoții, dar dacă luăm în considerare că am crescut în această sistemă, la acel moment aveam în spate 20 de ani de experiență. Sunt ani, în care nu m-am gândit niciodată că voi ajunge ministru al Afacerilor Interne. De fapt, nici nu am vrut acest lucru. Viața ne pregătește diverse surprize, important este să fim gata. Atunci când mi-am făcut alegerea, mi-am asumat întreaga responsabilitate”, a spus Alexandru Jizdan.

Ministrul a menționat că politicienii care aplică corupția, nu dau dovadă de putere în stat, dar încalcă legea.

„Corupția nu-i o slăbiciune, corupția e un fenomen care afectează serios țara. Acei care se folosesc de acest fenomen, nu dau dovadă de putere și influență, ei pur și simplu încalcă legea”, a specificat Alexandru Jizdan.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților