[ X ]
[ X ]
[ X ]
Viorel Godea: „Smart Home” a fost conceput pentru a satisface cerințele diversificate ale potențialilor cumpărători  
17 Decembrie

 

În cadrul unui interviu exclusiv acordat www.curentul.md, Viorel Godea, directorul companiei „Lagmar”, a oferit detalii ample despre noul proiect „Smart Home”. Acesta a dezvăluit că proiectul constă într-un complex locativ format din 11 blocuri situate pe strada Tudor Vladimirescu, într-o locație privilegiată în imediata apropiere a Premier Energy, cu acces direct la strada Calea Moșilor.

Complexul „Smart Home” va include 6 blocuri cu 9 etaje și 5 blocuri cu 15 etaje, oferind astfel variate opțiuni de locuințe, inclusiv apartamente de tip penthouse la ultimele etaje ale fiecărui bloc. Acesta va dispune de parcare auto subterană, încăperi auxiliare și spații comerciale, inclusiv birouri și show-room-uri.

Godea a subliniat că proiectul a fost conceput pentru a satisface cerințele diversificate ale potențialilor cumpărători, oferind apartamente cu una, două sau trei odăi, cu suprafețe variind între 42 și 49 de metri pătrați pentru apartamentele cu o odaie, 50-70 de metri pătrați pentru cele cu două odăi și mai mult de 75 de metri pătrați pentru cele cu trei odăi.

De asemenea, „Smart Home” va beneficia de amenajarea a trei parcuri și zone de odihnă, contribuind la crearea unui mediu de trai sănătos. În plus, proiectul va include parcări în aer liber, deschise. Viorel Godea a subliniat angajamentul „Lagmar” de a oferi soluții rezidențiale moderne, îmbinând calitatea cu confortul, iar proiectul „Smart Home” reprezintă o extensie a acestei viziuni, contribuind la dezvoltarea continuă a portofoliului companiei.

Inapoi la arhiva noutaților