[ X ]
[ X ]
[ X ]
Viorel Godea, despre realizarea proiectelor în construcții: „oricât de complicat nu ar fi, obligaţiunile asumate trebuiesc respectate”
24 Septembrie

Construcțiile nu sunt unicul domeniu care se confruntă cu dificultăţi. E vorba de o situaţie generală, cauzată de un șir de factori atât de natură obiectivă, cât şi subiectivă, afirmă directorul general al companiei Lagmar Impex, Viorel Godea. Omul de afaceri a vorbit despre situația din domeniul construcțiilor în cadrul unui interviu acordat pentru oficial.md.

În opinia antreprenorului, capacitatea de cumpărare a oamenilor, consumul, în general, în ultima perioadă a fost puternic afectat de inflaţie. „Ea se resimte atât la nivelul antreprenorilor ce achiziţionează materialele de care au nevoie în procesul de construcţie, cât şi la nivelul cumpărătorilor, care se văd nevoiţi să-şi redirecţioneze cheltuielile spre mărfurile şi serviciile de primă necesitate”, afirmă omul de afaceri.Totodată, directorul „Lagmar Impex”, declară că se conduce de regula  „cât de complicată ar fi situaţia, obligaţiunile asumate şi anunţate public trebuiesc respectate” şi face totul pentru aceasta.

„E vorba şi de reputaţia companiei noastre, şi de aşteptările pe care le au oamenii de la noi, la nivelul cărora ne străduim să ne ridicăm de fiecare dată.  La moment, avem trei proiecte în faza de implementare: Cartierul Cluj în Chişinău (la „Poşta Veche”), Complexul locativ „Testimiţeanu” din sectorul Centru al capitalei şi Complexul locativ „Corneşti” din sectorul Râşcani. Ne străduim să ne încadrăm în grafic şi vreau să le transmit şi pe această cale un mesaj oamenilor ce-şi leagă planurile de viitor de proiectele noastre: Staţi liniştiţi. Oricât de vitrege nu ar fi timpurile, nu vă vom dezamăgi. Şi de această dată vom fi la înălţimea aşteptărilor”, a afirmat Viorel Godea.

Inapoi la arhiva noutaților