[ X ]
[ X ]
[ X ]
Violeta Ivanov: „Credem că vom putea oferi un președinte care va restabili relațiile în domeniul internațional”
4 Septembrie

Vicepreședintele fracțiunii Partidului „Șor”, Violeta Ivanov, speră că formațiunea va oferi țării un președinte care să restabilească rolul instituției prezidențiale, transmite CURENTUL.

În cadrul unui interviu pentru Radio Europa Liberă, Violeta Ivanov a punctat că cetățenii au crezut în politicieni, în promisiunile făcute, care nu au fost realizate.

„Eu vreau să vă spun că pentru noi sunt alegeri foarte importante, deoarece suntem mai des în teritoriu și vedem care este atmosfera și care este tensiunea, chiar aș spune, în societate; vedem popor dezamăgit, vedem popor sărăcit, vedem popor care a crezut în politicieni, a crezut în acele promisiuni electorale care așa și nu au fost realizate. Sperăm foarte mult că vom oferi țării un președinte care, în primul rând, să restabilească rolul instituției prezidențiale. Dl președinte a pierdut deja contactul cu realitatea, se apucă de toate lucrurile care, conform Constituției, nu aparțin președintelui țării. Mă refer și la „oleacă doctor”, și la multe altele. Noi vedem care este impactul acestor acțiuni și credem că vom putea oferi un președinte care va restabili relațiile în domeniul internațional și, în primul rând, cu vecinii noștri, deoarece am pierdut și nu mai suntem într-un dialog constant practic cu nimeni, în primul rând, cu vecinii noștri. Cu partenerii de dezvoltare, de asemenea, relațiile s-au răcit simțitor, iar cu cei care dl președinte, actualul președinte consideră că este în relații foarte bune, lucrurile nu stau chiar așa”, a spus Violeta Ivanov.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților