[ X ]
[ X ]
(VIDEO&FOTO) 1 an de „Bunici Grijulii”! Cei mai harnici bunici și nepoței au fost premiați cu excursii și bani
22 Iulie

Asociația Obștească „Bunici Grijulii”, care a fost fondată de Gheorghe Cavcaliuc, fostul șef adjunct al IGP, a marcat 1 an de la lansare, printr-o gală, în cadrul căreia au fost făcute totalurile, au fost premiați cei mai activi voluntari și au fost setate noi scopuri, informează CURENTUL.

Galina Cotorobai, președintele Asociației, a spus că primul an de activitate a fost unul intens, fiind vorba de numeroase acțiuni și vizite de lucru. În această perioadă 1700 de bunici din toată țara s-au implicat în proiect, pentru asigurarea siguranței în trafic a copiilor.

Anticipând Gala de 1 An ,,Bunicii Grijulii”, la 2 februarie a fost lansat un concurs, pentru a-i desemna pe cei mai activi Bunici și Nepoței, iar la evenimentul din 20 iulie 2019 au fost afișate rezultatele concursului și au fost premiați câștigătorii, cu excursii în țară și peste hotare, dar și premii bănești.

De asemenea, în cadrul galei au fost premiați cei mai implicați jurnaliști, persoane publice, polițiști, dar și partenerii Asociației Obștești ,,Bunicii Grijulii”.

„Dragii noștri Bunici și Nepoței, parteneri, persoane publice și mass-media, meritați recunoștința noastră în fiecare zi și ținem să confirmăm astăzi această emoție pe care o trăim. Implicarea dumneavoastră în campania ,,Bunicii Grijulii” a devenit un mod de viață pentru majoritatea, iar noi prețuim la maximum înțelepciunea și dedicația de care dați dovadă, fapt pentru care aveți înaltă noastră apreciere”, menționează conducerea Asociației.

De menționat că, Asociația „Bunici Grijulii” și-a propus să-și extindă echipa până la 5 000 de bunici și-n cadrul galei a fost lansat un apel în acest sens.

Inapoi la arhiva noutaților