[ X ]
[ X ]
[ X ]
Videoclip nou de la Mihaela Tabură, în colaborare cu Laurenţiu Marian!
24 Februarie

Interpreta de muzică populară Mihaela Tabură, în colaborare cu Laurenţiu Marian, astăzi, în premieră, de Ziua Dragobetelor, au lansat videoclipul – „Mândra mea de peste Prut”, filmat în comuna Piatra Șoimului, Județul Neamț, informează CURENTUL.

Artiştii, pe social media, spun că e un proiect realizat cu sprijinul Centrului pentru Cultură și Arte “Carmen Saeculare” Neamț. Acompaniază Orchestra de muzica populară “Mugurel” din Chișinău, condusă de maestrul Ion Dascăl.

„Prietenia noastră s-a clădit în timp, dar astăzi, mai mult ca oricând o consolidam prin noul videoclip al piesei – “Mândra mea de peste Prut”. Nu am fi reușit să aducem acest proiect la un stadiu atât de frumos, dacă sprijinul d-nei Carmen Elena Nastasă nu ar fi fost prezent, prin Centrul de Cultură si Arte “Carmen Saeculare” Neamț și îi mulțumim încă o dată pentru toată strădania dânsei de a ne fi alături” – menţionează interpreţii.

La fel, Mihaela a mai subliniat că au încercat în „Mândra mea de peste Prut” să depășească limitele și să se încerce în roluri de actori.

De menţionat că, muzica – Laurențiu Marian, Mihaela Tabură și Călin Corai. Text – Mihai Pascar, aranjament orchestral – Ion Dascal. Regie – Maria Hibovski.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților