[ X ]
[ X ]
[ X ]
Videoclip foarte emoționant. Denis Simonov: Piesa este destul de puternică, ca un strigăt al fiecărui om 
2 Decembrie

În mai puțin de două săptămâni, regizorul Denis Simonov a lucrat la realizarea unui videoclip muzical pentru 2 interpreți din România – Andrei Banuta și Matteo, piesa intitulată – „Țară, Țară”. De altfel, este un clip foarte emoționant, ce relatează problema emigrării, este strigătul sufletului celui departe de casă, de copii, părinți și de țară, transmite CURENTUL. 

„Piesă atinge un subiect sensibil pentru o mare parte din noi. Am fost bucuros să regizez acest videoclip și vreau să mulțumesc întregii echipe care a fost implicată în realizarea proiectului – Camelia Brashovsky – producător executiv, Ruben Agadjanean – DOP etc.” spune Denis Simonov.

IMG_8181

Potrivit regizorului, piesa este una emotivă. „Am încercat să creez o poveste, unde se materializează dorul, dorul apare în forma unei fete, iar luminile din clip, fiecare dintre ele este soarta…Noi foarte rapid l-am făcut, practic într-o săptămână – începând de la idee până la realizare. Piesa este destul de puternică, ca un strigăt al fiecărui om care rezonează cu ideea asta, îndeamnă spectatorii să se întoarcă acasă”, a spus el.

Precizăm că, Denis Simonov are o experiență vastă, de 16 ani se ocupă cu regia clipurilor animate și este CEO & Founder la Pixtoon – Animation Studio.

„Avem studiou de producție, avem două departamente – departamentul de filmări profesional și cinematografic, dar și echipa de grafică, animație. Acesta este una din primele noastre încercări de a face un clip muzical, anume de a regiza un clip animat. Pentru că până acum făceam video publicitare și desene animate”, adaugă Denis.

Precizăm că, piesa a fost lansată la 30 noiembrie curent, iar în două zile a acumulat peste 200 mii de vizualizări și comentarii pe rețelele de socializare, din toate colțurile lumii de la cei sunt nevoiți să muncească peste hotare, dar și a oamenilor de acasă.

Totodată, piesa a urcat în Top-50 România la doar două zile de la lansare.

Inapoi la arhiva noutaților