[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Un bărbat, adus acasă de polițiști după ce ar fi dispărut de 3 zile
14 Martie

La 13 martie, ora 23:50, Inspectoratul de Poliție Ciocana al Direcției de Poliție mun. Chișinău, a fost sesizat prin intermediu serviciului unic 112, de către un locuitor din comuna Cruzești pe faptul că un bărbat s-a rătăcit, transmite CURENTUL.

Imediat, fața locului s-a deplasat un echipaj a Batalionului de patrulare și reacționare operativă din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău de comun cu polițiștii sectorului Ciocana, pentru stabilirea circumstanțelor. Datorită reacționării pompte a polițiștilor identitatea bărbatului a fost stabilită, el s-a dovedit a fi în vârstă de 69 de ani, locuitor al s. Boșcana r-nul. Criuleni, fiind plecat de la domiciliu de aproximativ trei zile.

Ulterior au fost anunțați membrii familiei despre faptul ca bărbatul a fost găsit și se află înafara oricărui pericol. Forțele de ordine au condus bărbatul acasă fiind încredințat soției. Din discuțiile cu soția polițiștii au stabilit că bărbatul se află la evidența medicilor cu deficiențe de memorie.

Totodată Poliția Capitalei aduce mulțumiri locuitorului comunei Cruzești, pentru implicare activă și pentru că nu a rămas indiferent față de acest caz.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților