[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Tânăra interpretă Feyzana a lansat piesa și videoclipul „Mai Sus”
24 Ianuarie

Tinerii artiști din Republica Moldova sunt foarte talentați și mereu prinși în activitate muzicală. Exact și în cazul tinerei interprete Feyzana, cea care la doar 10 ani este, deja, o mică vedetă. Originară din Chișinău, Feyzana are un bagaj de experiențe și un amalgam de emoții pozitive, fiind laureată a concursurilor și festivalurilor muzicale naționale și internaționale, informează CURENTUL.

„Prenumele ei este o combinație dintre „Feyza” și „Ana”, având origine turcă și latină, este un prenume unic, iar semnificația reliefează ideea de grație și prosperitate.

Dragostea pentru muzică o are de la 3 ani, iar până acum a lansat zeci de cover-uri, ce au adunat milioane de vizualizări pe Youtube, cât și câteva piese proprii, iar acum, la început de 2022, lansează piesa „Mai Sus”, în colaborare cu interpretul și producătorul muzical din Republica Moldova, EL Radu și echipa sa muzicală din Spania. Melodia are și un videoclip foarte colorat, plin de energie, regizat de către Dan Mihai Lupescu, filmat in zona municipiului Constanța.

Povestea videoclipului “reprezintă o zi din viața unei tinere vedete. Feyzana este înconjurată de prietenii ei, oameni care fac parte din viața ei cotidiană – make up artiști, fotografi, dansatori, stiliști etc., lume care apare fugitiv pe parcursul videoclipului, pentru a arăta viața tinerei vedete atât din fața camerei, cât și cea din spatele ei” ” se arată într-un comunicat de presă.

Totodată, din spusele tinerei artiste, imediat ce a auzit demo-ul piesei a simțit o legătură aparte față de melodie, or asta contează foarte mult, piesa să reprezinte artistul.

Pe rețelele de socializare Feyzana este foarte activă – are peste 20.000 de urmăritori pe Instagram, iar în timpul liber mai cochetează cu dansul, teatrul, pictura și modelingul.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților