[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Știai că provine dintr-o familie cu 7 copii? E din Pănășești, iar acum deține una din cele 3 funcții importante în stat!
22 Februarie

Este serios și calculat. Muncește câte 14 ore pe zi. Discută lejer cu oficiali europeni, ambasadori, pensionari sau tineri. Conduce Guvernul. Are 2 băieți și un nepoțel. 7 zile din 7, 24 de ore din 24, Pavel Filip este prim-ministru.

L-am prins într-o zi la Pănășești și l-am provocat pe prim-ministrul Pavel Filip să ne arate unde a crescut și s-a format copilul, tânărul, omul Pavel Filip. Ne-a primit cu drag acasă, acolo unde și-a petrecut copilăria. Ne-a povestit despre șotii și năzbâtii, despre părinți, despre anii de școală și studenție, dar și despre familie, despre valori, despre Pănășeștiul de care este mândru.

Cum e să crești într-o familie cu 7 copii, cum e corect că inviți vecinii în ospeție la Pănășești, prin ce metode se demonstrează teorema lui Pitagora, cum era premierul când era în clasa a 7-a, dar și secrete despre șotiile pe care le făcea, aflăm chiar de la Pavel Filip și surorile sale.

sursa: dinstraseni.md

Inapoi la arhiva noutaților