[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Sfaturi practice pentru tineri de la un ex-demnitar de stat: „Nu poți să devii milionar, până nu ai făcut pe cineva milionar”
20 Iulie

Fiul deputatului liberal Ion Apostol, Octavian Apostol, ex-șef al Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI), care actualmente activează în sectorul privat, oferă câteva sfaturi pentru tinerii care vor să-și dezvolte o afacere, transmite CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Octavian Apostol a plasat un video în care, pe scurt, menționează cei mai importanți pași care trebuie făcuți pentru a obține succesul.

„Să se ducă să muncească, să se angajeze la cineva. Nu poți să devii milionar, până nu ai făcut pe cineva milionar, deoarece trebuie să înveți fluxul, circulația banilor, trebuie să faci o relație cu banii bună. Chir și pe proiectele europene, nimeni nu-ți dă bani dacă nu demonstrezi că ai gestionat o anumită sumă de bani. Trebuie să înveți să obții banii, să-i prețuiești prin muncă, să înveți toate procesele, să vezi cum curg banii dintr-o parte în alta, cum există mai multe departamente, cum e să lucrezi în echipă, cum e să fii condus și să conduci, cum e să valorifici o idee. După aceea, poți să pornești ceva pe cont propriu”, spune Octavian Apostol.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților