[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Salvatorii continuă campania de informare privind prevenirea incendiilor
21 Februarie

Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale continuă campania de prevenire a incendiilor în sectorul locativ. Pompierii merg pe la casele oamenilor pentru a le vorbi despre măsurile de prevenire a situațiilor excepționale și despre cum trebuie să utilizeze corect sobele în perioada de iarnă, transmite CURENTUL.

Pe parcursul zilei de ieri mai multe gospodării din raionul Telenești  au fost vizitate de salvatori. Angajații Serviciului Situații Excepționale au verificat sobele de încălzit ale oamenilor în etate și i-au îndemnat să stingă pe noapte focul din sobe. Mai mult, unii bătrâni din localitățile Ciulucani, Mândrești, Chiștelnița, Căzănești și Zgărdești au beneficiat la propriu de ajutorul pompierilor, care s-au oferit să le taie lemne de foc pentru ca aceștia să se poată încălzi. Salvatorii au mers la mai multe gospodării, oferindu-le oamenilor ajutor.

Conform datelor Serviciului Situații Excepționale de la începutul anului 2017, doar în raionul Telenești, pompierii au verificat starea antiincendiară  în 580 case de locuit, iar aproape 5 mii de oameni au beneficiat de recomandări în domeniul apărării împotriva incendiilor.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților