[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Salvatorii au intervenit pentru a debloca un bărbat peste care a căzut un perete dintr-un depozit de cereale
24 Octombrie

În după amiaza zilei de 23 octombrie, salvatorii din UTAG Găgăuzia au fost alertați pentru a salva un bărbat, peste care a căzut un perete dintr-un depozit de cereale din Comrat, transmite CURENTUL.

Apelul la serviciul de urgență 112 a fost recepționat la ora 12:30. Potrivit primelor informații persoana în vârstă de 55 de ani a fost blocată de un perete căzut, iar o cantitate mare de boabe de porumb riscă să-l acopere în întregime. La fața locului au intervenit pompierii Detașamentului Comrat, care au deblocat bărbatul acoperit cu o cantitate mare de cereale.

În mai puțin de 20 de minute pompierii au reușit să scoată persoana a cărui picioare erau blocate. După finalizarea lucrărilor, aceasta a primit îngrijirile medicale de rigoare, fiind internat la spitalul raional cu diverse traumatisme. La moment viața bărbatului este înafara pericolului.

Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite. Potrivit datelor IGSU în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 53 situații de risc.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților