[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Proiect inedit! Ion Pleș Alexandru a unit dorința de a promova locurile frumoase din țară și pasiunea pentru mixarea muzicii electronice!
20 Iulie

Ion Pleş Alexandru activează de mai bine de 8 ani în domeniul fotografiei – scopul său fiind de a promova Republica Moldova, dar pe lângă aceasta, mai are un hobby – cel de a mixa muzică electronică, iar luate împreună au „născut” un nou proiect. Solicitat de CURENTUL, a vorbit despre această idee, dar și despre ce presupune realizarea acestui proiect.

„Moldova are locuri frumoase care merită a fi vizitate, nu numai de cetăţenii noştri, și având și hobby-ul de producere şi mixarea muzicii electronice, mă gândeam că aş putea promova, cumva, locurile frumoase din R. Moldova prin a mixa muzică. Mi-a venit ideea că aş putea să improvizez acolo unde plec să fotografiez, să improvizez o mică scenă, în care să fac aceste live-uri, aceste mix-uri”, a dezvăluit fotograful, precizând că astfel poate arăta locurile frumoase de la noi.

Ion ne-a dezvăluit că scopul proiectului e simplu: „Să promovez imaginea Republicii Moldova prin muzică şi anume prin mixaj”.

A lansat primul episod, recent, şi speră că proiectul acesta va avea un mare succes. „Primul episod a fost filmat pe fonul oraşului Chişinău, după care a urmat Orheiul Vechi şi urmează să plecăm spre Molovata, vom filma episodul pe fonul râului Nistru. Aş vrea acest proiect să aibă un succes mare şi pe viitor să trecem de carantină, să creăm un eveniment în cadrul căruia să chem toţi tinerii, oamenii, să se alăture, să asculte muzică pe fundalurile locurilor frumoase din ţara noastră. Nu e un proiect comercial, este unul de suflet, fac acest lucru 100% pentru că îmi place mie şi asta îmi dă o doză de linişte, relaxare. Să sperăm că pe viitor lumea va aprecia şi mai mult acest lucru” – a subliniat el.

Tânărul a menţionat că a făcut și o listă cu oraşele pe care le va vizita, de altfel fiind vorba de un mic turneu prin toată ţara, începând din centrul Moldovei, şi încheind cu nordul Moldovei.

De asemenea, el a spus că nu are o echipă în spate, face totul singur.

ion

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților