[ X ]
[ X ]
[ X ]
(update) (VIDEO) Pompierii au intervenit la lichidarea incendiului produs în apropiere de Moldexpo
26 Mai

Update: Incendiul a fost lichidat la ora 12:06. în total pentru lichidarea incendiului au fost implicate 12 autospeciale de intervenție cu efectiv de trupă și de comandă în număr de peste 60 de angajați IGSU. Nici o persoană nu a avut de suferit. În timpul intervenției pompierii au evacuat două butelii de gaz de pe acoperișul clădirii.

În dimineața zilei de 26 mai, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit la lichidarea unui incendiu, care s-a produs pe strada Ghioceilor 1, din municipiul Chișinău, transmite CURENTUL.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la 09:53. Incendiul a fost localizat la ora 11:15. Potrivit datelor înregistrate arderea a fost depistată în interiorul clădirii „Casa Modernă” pe teritoriul Moldexpo.

Ajunși, pompierii au stabilit că flăcările au cuprins o parte din acoperișul clădirii. Potrivit informațiilor prealabile, incendiul a cuprins o suprafață aproximativ de 450-500 m2. La fața locului în mod de urgență au fost îndreptate 9 autospeciale de intervenție inclusiv două autoscări conform numărului sporit de intervenție. La moment echipele de pompieri continuă să lucreze pentru localizarea și lichidarea arderii.

Victime nu au fost raportate. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților