[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Pompierii au informat șoferii din Chișinău despre blocarea accesului autospecialelor în apropiere de blocurile locative de către mașinile parcate necorespunzător
28 Noiembrie

Pompierii și salvatorii din sectorul Botanica au desfășurat ieri seara o acțiune de informare și responsabilizare a locatarilor mai multor blocuri, care își parchează automobilele în imediata apropiere a blocurilor, blocând astfel accesul autospecialelor în caz de posibile situații excepționale, transmite CURENTUL.

Acțiunea a constat în aplicarea pe parbrizele mașinilor, a unor foi informative, în care conducătorii auto sunt rugați să fie responsabili și să nu blocheze accesul către blocurile locative. În caz contrar, acțiunile echipelor de intervenție ar putea să fie întârziate și dificile, din cauza mașinilor parcate chiar lângă blocuri, lângă trepte sau chiar lângă ieșirile de rezervă. Li s-a atras atenția chiar și șoferilor care erau lângă automobilele lor.

În acest context, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență roagă cetățenii să fie receptivi, iar atunci când parchează automobilele să o facă cu responsabilitate, pentru a nu bloca accesul pentru autospecialele de intervenție.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților