[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Poliția Națională își sărbătorește Ziua Profesională! Ce mesaje de felicitare primesc colaboratorii Poliției
18 Decembrie

Poliția Națională a Republicii Moldova sărbătorește, astăzi, 28 de ani de la fondare și Ziua Profesională, transmite CURENTUL.

Cu acest prilej, colaboratorii Poliției Naționale au primit mai multe mesaje de felicitare de la conducători.

Șeful Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pînzari, într-un video postat pe o rețea de socializare, a felicitat toți polițiștii cu Ziua Profesională și a informat despre mici cadouri care vor ajunge la polițiștii de sector. „Am decis să schimbăm tradițiile de sărbătoare. Pentru că și azi sunteți la datorie, am decis ca măcar o parte dintre voi să beneficieze de tehnică de serviciu în activitatea de zi cu zi. Din banii alocați pentru evenimentul festiv dedicat Zilei Poliției, am decis să procurăm 58 de laptopuri pentru 58 polițiști de sector din întreaga țară”, a spus Alexandru Pînzari.

Cu un mesaj de felicitare a venit și șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc. „Fiecărui coleg din cadrul Poliției Republicii Moldova, cu onoare și deosebit respect, adresez acum, alese aprecieri și felicitări pentru efortul continuu și plin de profesionalism, depus de voi toți pentru asigurarea și garantarea unui climat de siguranță, urându-vă răbdare, curaj și mult succes. La mulți ani Poliția Națională, la mulți ani dragii mei colegi!”, a scris, pe o rețea de socializare, Gheorghe Cavcaliuc.

Inspectoratul Național de Patrulare (INP) a postat un video de felicitare a tuturor colegilor din Poliția Națională, cu mesajul „Oricând și oriunde”.

De asemenea, și șeful Direcției Poliție a mun. Chișinău, Corneliu Groza, a felicitat colegii din Poliție.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților