[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Poliția înlocuiește aplicația Viber cu un nou serviciu care va permite comunicarea cetățenilor cu oamenii legii
24 Septembrie

Începând cu astăzi, 24 septembrie 2019, Inspectoratul General al Poliției își îmbunătățește serviciul de comunicare cu cetățenii prin înlocuirea aplicației Viber, cu un nou serviciu care va permite comunicarea cetățenilor cu Poliția în mod simplu și sigur, transmite CURENTUL.

Platforma de comunicare a fost schimbată în baza propunerilor parvenite din mediul societății civile de creare a unei platforme speciale.

Cum? Accesezi pagina oficială a Poliției Republicii Moldova, rubrica: ,,Ideea ta contează!’’ și ne lași un mesaj cu ideile și sugestiile privind îmbunătățirea serviciilor polițienești din domeniile de activitate, precum: siguranța rutieră, securitatea și ordinea publică,  delicvența juvenilă și altele.

Angajații Poliției vor înregistra zilnic, 24/24 de ore, sugestiile cetățenilor parvenite iar ulterior, acestea vor fi analizate și după caz, implementate.

Menționăm că, acest serviciu vine să susțină una din prioritățile Poliției de a fi mai receptivi la solicitările cetățenilor.

În cazul depunerii unor sesizări privind comiterea unor contravenţii sau infracțiuni, precum și în situaţiile când ați fost martori ai unor astfel de încălcări, Vă rugăm să apelaţi la 112 sau adresaţi o petiţie la cea mai apropiată entitate de poliţie, cu descrierea circumstanţelor cazului despre care cunoaşteţi.

De astăzi, activitatea numărului Viber +373 (0) 78090902, cu aplicația „Ideea ta contează” trece pe platforma sus-menționată.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților