[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Peste 2 mii de oameni s-au adresat la corturile anticaniculă a salvatorilor
15 Iunie

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a instalat corturile anticaniculă în cinci sectoare din Capitală, dar și în raioanele Bălți, Cahul și Comrat, transmite CURENTUL.

Corturile anticaniculă vor lucra zilnic de la ora 11:00 până la 18:00.

În capitală acestea pot fi vizitate de oameni pe următoarele adrese: sectorul Botanica în apropiere de Centrul Comercial „1000 de Mărunțușuri”, sectorul Centru în prejma „Pieții Centrale”, sectorul Râșcani în apropierea „Pieții Matei Basarab”, sectorul Ciocana pe strada Ginta Latina nr.18 și sectorul Buiucani pe strada Calea Ieșilor nr.1.

Astfel, potrivit datelor IGSU, în primele ore de la instalarea corturilor anticaniculă, doar în municipiul Chișinău, la punctele de reabilitare s-au adresat peste 1 300 de oameni.

Peste 250 litri de apă s-au consumat pe parcursul zilei de ieri doar în capitală. În municipiul Cahul la punctele de reabilitare s-au adresat 150 de oameni, iar în or Comrat din UTA Găgăuzia 570 de persoane au beneficiat de apă.

Potrivit datelor IGSU în total pe parcursul zilei de ieri peste 2000 de oameni din țară s-au adresat la punctele instalate de salvatori.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților