[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Partidul Schimbării a făcut o retrospectivă a activității Grupului de inițiativă
13 Aprilie

Partidul Schimbării a făcut o retrospectivă a activității Grupului de inițiativă pentru înregistrarea partidului, transmite CURENTUL. 

Activitatea Grupului de inițiativă s-a încheiat odată cu înregistrarea Partidului pe data de 25 martie 2021.

„Din această dată ne continuăm activitatea ca partid politic.

V-am promis să fim transparenți în ceea ce facem și să demonstrăm că putem construi un proiect politic cu bani legali și cinstiți.

În acest sens, venim cu un raport cu privire la donațiile colectate și cheltuielile efectuate de către Grupul de inițiativă în perioada decembrie – martie 2021.

În scurt vom publica raportul financiar al Grupului pe pagina noastră”, menționează într-un comunicat de presă formațiunea.

De asemenea, vor fi create alte 5 organizații teritoriale, pe lângă cele deja constituite în raionul Cantemir, Leova și Anenii-Noi.

„Stimați prieteni, de doi ani ne-am convins că nu e suficient să cunoști schemele, delapidările și problemele de management în instituțiile statului nostru.

Este important să ai cunoștințe și echipă profesionistă, echipă care cunoaște problemele statului și care este capabilă să implimenteze reformele necesare odată ce va ajunge la putere.

Nu există o altă cale decât lupta pentru putere, atât la nivel local, cât și central. Republica Moldova are nevoie ca niciodată de implicarea și ajutorul oamenilor integri și profesioniști.

Indiferent de domeniul Dvs de expertiză și/sau locul de trai/nivelul la care doriți să Vă implicați, sînteți bineveniți în echipa noastră. Schimbarea sunteți chiar Dvs!”, mai menționează formațiunea.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților