[ X ]
(VIDEO) Oportunități exclusiviste la Moldagrotech&FARMER! De ce să vizitezi această expoziție
15 Octombrie

În perioada 17-20 octombrie la CIE „Moldexpo” va avea loc cea de-a 44-a ediție a expoziției Moldagrotech & FARMER 2024, cât și Târgul de Toamnă. Evenimentul este organizat de Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo”, cu suportul oficial al Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova și co-organizat de Federația Națională a Fermierilor din Moldova, beneficiind de suport subvențional din partea I.P. ODA.

În cadrul unei conferințe de presă susținută de directoarea CIE „Moldexpo”, Zinaida Popa și Vladimir Bolea, ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare, au spus că aceasta expoziție va fi, în acest an, extrem de consistentă, aici fiind prezentate produse din 7 state, inclusiv semințe rare și echipamente de ultimă generație.

„Este o expoziție cu istorie, recunoscută pe plan internațional. Anul acesta Moldagrotech&FARMER va fi bogată nu doar în conținut vizual, dar și foarte bogată în evenimente și inovații. MAIA, care este partenerul evenimentului, a elaborat un program complex dedicat fermierilor, dar și tuturor vizitatorilor. Accesul la expoziție este gratuit!”, a precizat Zinaida Popa.

Vladimir Bolea a precizat că expoziția din acest an va avea mai multe componente interesante.

„Vom desfășura „Ora ministerului”, unde fermierii vor putea adresa întrebări despre planurile pentru 2025, inclusiv despre subvenționare, vom organiza și desfășura un show cu drone, test drive cu noua tehnică agricolă, dar și vor fi reluate concursurile: Fermierul lider și Noutățile anului”, a spus ministrul.

Expoziția Moldagrotech & FARMER 2024 vor fi nu doar produse de calitate, ci și soluții personalizate, grație consultanților prezenți. În plus, pavilionul expozițional va fi animat de un șir de companii de consultanță, asistență juridică, asigurare, creditare, bănci comerciale și transportatori, toate cu oferte speciale.

Inapoi la arhiva noutaților