[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Omul de afaceri Valentin Eșanu invită la protest: Să spunem „Nu” corupției și să așteptăm pași concreți de la guvernare!
26 Iulie

Deținutul politic, dar și omul de afaceri, Valentin Eșanu, invită cetățenii la o acțiune de proteste, pentru a cere implementarea, în regim de urgență, a legii statului captiv. În caz de inacțiune, susține Eșanu, vor fi blocate toate ieșirile din țară, informează CURENTUL.

„Vă invit duminică – 28 iulie, la un protest în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) – să spunem „Nu” vacanței deputaților, deoarece ei nu au meritat această vacanță, iar țara este în pericol. Cerem implementarea legii statului captiv, deoarece regimul oligarhic Plahotniuc este, în continuare, în instituțiile statului. Facem apel către deputați, către Guvernul Republicii Moldova – să vină în Piața Marii Adunări Naționale, alături de cetățenii republicii și să le răspundă la întrebări”, comunică Eșanu, într-un material video pe pagina sa de Facebook.

În același timp, omul de afaceri comunică acțiunile ulterioare. „În caz de inacțiune, miercuri – 31 iulie, vom fi nevoiți să blocăm toate ieșirile din țară ca să nu permitem deputaților să lenevească și criminalilor să fugă din țară”, a precizat Eșanu.

Prin urmare, omul de afaceri reiterează invitația cu privire la protest.

„Stimați deputați, cetățenii au cheltuit ultimii bani pentru a ieși la proteste să susțină schimbarea în Republica Moldova, alții au avut de suferit în pușcării – cu dosare penale. Lumea este în așteptarea pașilor concreți, de aceea vă aștept la 28 iulie, ora 11:00, în Piața Marii Adunări Naționale – să spunem „Nu” corupției și să așteptăm pași concreți de la guvernare”, a conchis Eșanu.

Cristina Pendea

 

Inapoi la arhiva noutaților