[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Interpreta Tanya Tudor lansează piesa „Atunci când ești aproape”, produsă de EL Radu
14 Februarie

Este o tradiție ca o bună parte dintre artiști să lanseze chiar de 14 Februarie, de „Valentine’s Day” creații muzicale noi. Interpreta din Republica Moldova, Tanya Tudor (Tatiana Rotaru) lansează cel de-al Doilea Episod din cadrul „Telenovelei Muzicale” și anume, piesa & videoclipul „Atunci când ești Aproape”, în Luna Dragostei, informează CURENTUL.

Potrivit unui comunicat, Tanya Tudor, cea care este medic cardiolog de meserie, a demonstrat că medicina și muzica au o simbioză perfectă. Noua piesă este produsă de către interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și echipa sa muzicală din Spania, artista fiind foarte fericită de această colaborare bilaterală.

Din spusele lui EL Radu, acesta afirmă că „Tanya Tudor este un exemplu pentru fiecare om, atunci când stai la dubii dacă vrei să ieși din zona ta de confort sau ba. Tanya a demonstrat că este o luptătoare, or ea nu doar că salvează vieți la propriu, ci și tratează prin muzică sufletele oamenilor. Sunt extrem de mulțumit că este o fire perfecționistă! Este un avantaj al ei!”.

Filmările videoclipului au fost realizate în zona litoralului Mării Negre, în Mamaia, regizat de către Dan Mihai Lupescu – „În cadrul acestui videoclip Dragostea se împletește armonios cu Suspansul. Această poveste o prezintă pe Tanya într-un cadru de vacanță, în liniștea dinaintea furtunii…”.

Atât piesa, cât și videoclipul vor fi lansate în Republica Moldova, dar și România, în cadrul emisiunilor TV și Radio.

Inapoi la arhiva noutaților