[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Gheorghe Cavcaliuc recomandă cetățenilor să urmărească cu atenție recomandările Poliției în timpul protestului de mâine
30 Iunie

Inspectoratul General al Poliției (IGP) pune la dispoziția cetățenilor un ghid video/audio de comportament în timpul protestelor, transmite CURENTUL.

Pe o rețea de socialziare, șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc a scris că ghidul vine să asigure siguranța cetățenilor în timpul întrunirilor.

„Vă rugăm să urmăriți cu atenție recomandările înaintate de Poliția Națională și vă îndemnăm să vă exercitați dreptul la libera exprimare pe cale pașnică”, a scris Gheorghe Cavcaliuc

Totodată, cu noul serviciu „Dialog” se va asigura eficienţa comunicării cu societatea şi un climat de siguranță publică.

„Pentru a păstra aceeași relație corectă și transparentă vă rugăm să sesizați echipele DIALOG de orice situație tensionată sau persoane dubioase!”, mai scrie Cavcaliuc.

Mâine, 01 iulie 2018, Ministerul Afacerilor Interne va plasa în PMAN 4 corturi cu medici din cadrul MAI, dar și 2 centre de prevenție cu ecrane led și sisteme de sonorizare, care împreună cu colegii din grupul DIALOG vor acorda ajutor medical persoanelor care vor avea necesitate, la atestarea unor probleme de sănătate din cauza caniculei de afară, în special pentru persoane de vârsta a treia și copii, care sunt mai mult predispuse la probleme de sănătate ca tensiune arterială, stres, oboseală, insolație.

„Totodată, la cele 4 corturi și cele 2 centre de prevenție, protestatarii vor primi apă potabilă, pliante informative și vor putea urmări un spot video cu recomandările Poliției Naționale pentru securitatea participanților la întruniri”, mai scrie Cavcaliuc.

3 1

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților