[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Fericire de la SELIK! Olga Buzova – la Chișinău: Voi lua, la Moscova, toate aceste fructe uscate și nuci
31 Mai

Cunoscuta prezentatoare TV și interpretă din Rusia, Olga Buzova, aflându-se la Chișinău, astăzi, a avut parte de o surpriză foarte plăcută din partea brandului autohton de nuci, semințe și fructe uscate – SELIK, informează CURENTUL cu referire la shok.md.

Într-o postare pe Instagram, artista s-a declarat foarte fericită. „Chișinăul m-a bucurat ieri toată ziua și astăzi, în această zi posomorâtă mi-au adus o bucată de fericire – multe fructe uscate, nuci din diferite țări exotice, adunate sub un brand moldovenesc. SELIK merge cu mine la Moscova! Vă las linkul ca să vedeți și voi despre ce e vorba”, a declarat Olga.

Lui Radu Salamalichi, directorul companiei, nu i-a fost ușor, dar, se pare că, zodia Taur îl caracterizează perfect. Grație caracteristicilor acesteia – încăpățânarea și perseverența, a obținut atenția renumitei interprete și prezentatoare Olga Buzova, iar cea din urmă nu a regretat întâlnirea.


Посмотреть эту публикацию в Instagram

WOOOOW! Olga Buzova a rămas cucerită de produsele SELIK ?⁣ ⁣ Celebra prezentatoare TV din Rusia a luat cu ea la Moscova o cutie plinăăă cu pachete SELIK. Suntem mândri și bucuroși că din ce în ce mai multă lume adoră cele mai calitative fructe uscate și semințe marca SELIK. #selikmd #buzovaolga #madeinmoldova #localsmd

Публикация от SELIK | Fructe uscate (@selik.md)


SHOK.md precizează: SELIK este un brand nou pe piața autohtonă și include produse precum: nuci, alune, fructe uscate și semințe de calitate înaltă. Puteți găsi toată varietatea de produse în toate magazinele Linella din țară.

Inapoi la arhiva noutaților