[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Emisiune revoluţionară, cu ambiţii internaţionale – lansată în Moldova: „Pornim într-o aventură cu idei de afaceri de la început”
7 Septembrie

Prezentatoarea TV Corina Frumuzachi, împreună cu echipa sa, la 5 septembrie curent, a lansat emisiunea „Upgrade cu Frumuzachi”, în cadrul căreia timp de 3 luni, şase traineri de top din ţara noastră vor ghida tot atâtea afaceri care sunt la început de cale. Totodată, pe parcurs, publicul şi nu doar, va afla cum se construiește un business, cum se dezvoltă și care este secretul succesului, atunci când decizi să faci o schimbare, transmite CURENTUL.

„Vă voi ghida prin labirintul activităţilor pentru ca voi să aveţi timp pentru a vă face notiţe. La final, examenele de master vor fi judecate după principiile eficienţei economice. Care dintre afaceri va fi cea mai eficientă în implementarea cu succes a schimbării va fi demonstrat prin rezultate. În timp vom verifica împreună eficienţa lecţiilor şi a temelor pentru acasă. Toţi vor avea la dispoziţie 3 luni pentru un antrenament de pregătire în a atinge obiectivul propus” – a dezvăluit ea, în primul episod al emisiunii „Upgrade cu Frumuzachi”.

La fel, Corina mai spune că emisiunea e „revoluţionară” pe piaţa din Moldova cu ambiţii internaţionale. „Vă invit să urmăriţi pas cu pas, cum şase afaceri la început de cale pot fi propulsate spre succes alături de vizionari de top din ţara noastră. Este un concept simplu în teorie, dar în practică va fi extrem de complex. Alături de profesionişti aleşi pe sprânceană şi oameni cu visuri şi voinţă, pornim într-o aventură capitală cu idei de afaceri de la început, barierele care le blochează parcursul stresant şi în acelaşi timp fascinant, dar mai ales secretele preţioase ale izbândei în orice business” – spune Corina, care se declară mândră de echipa pe care a construit-o în primul sezon de „Upgrade”.

De altfel, timp de douăsprezece episoade, șase traineri vor exersa rolul de mentor în relația cu șase antreprenori începători. Cei şase mentori sunt: Vadim Cuşnir, Igor Ganea, Serghei Grigor, Dan Untura, Evgheni Hudorojcov şi Olga Țapordei.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților