[ X ]
[ X ]
[ X ]
Video// Eleonora Șaran, mesaj către durleșteni: Vă promit că interesele dvs., ale localităţii noastre dragi vor rămâne şi în continuare prioritare pentru mine!
13 Noiembrie

Eleonora Șaran, candidat la funcția de primar de Durlești, cea care a condus orășelul timp de 8 ani,  a lansat un apel video către locuitori, în care-i îndeamnă să iasă la vot la 19 noiembrie, cînd va avea loc turul II de scrutin.

Șaran le-a mulțumit celor ce au participat la alegerile din 5 noiembrie, menționând că, cei care  au votat au dat dovadă că nu le este indiferentă soarta orăşelului, au demonstrat implicare şi responsabilitate.

Totodată, vreau să vă îndemn să vă manifestaţi la fel de responsabil şi să daţi dovadă de aceeaşi implicare şi pe data de 19 noiembrie, când va avea loc turul doi de scrutin. Cei care nu au avut posibilitate, din anumite motive, să participe la primul tur de scrutin, acum o pot face. Cei care au votat pentru candidaţii  partidelor ce nu au trecut în turul doi, acum au ocazia să aleagă dintre ofertele electorale ale candidaţilor rămaşi în cursă, a precizat ea.

Șaran a menționat că oferta ei electorală e bine cunoscută.

Personal am prezentat-o multora dintre dvs., în campania electorală din acest an. Ea are la bază dezvoltarea care am început-o acum opt ani şi care trebuie să continue, pentru că alternativa este distrugerea şi sărăcia. Indiferent de partidele pe care le simpatizaţi, este important să participaţi la votare şi să alegeţi cele mai bune soluţii pentru problemele comune cu care ne confruntăm. Să nu permitem nimănui să aleagă în locul nostru – să demonstrăm tuturor că suntem uniţi şi că avem capacitatea de a decide singuri calea cea mai potrivită pe care trebuie să mergem mai departe. Personal, vă promit că interesele dvs., ale localităţii noastre dragi vor rămâne şi în continuare prioritare pentru mine, iar dezvoltarea va continua!, a mai spus ea în apelul video.

Inapoi la arhiva noutaților