[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Corneliu Groza, de Ziua Familiei: „Familia reprezintă pilonul de bază în construcția viitorului”
15 Mai

Cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei, șeful Direcției Poliție a mun. Chișinău, Corneliu Groza a venit cu un mesaj de felicitare pentru polițiști și toți cetățenii țării, transmite CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Corneliu Groza menționează că polițiștii au dublă misiune și le-a mulțumit pentru efortul care îl depun.

„Stimați cetățeni, doamnelor și domnilor polițiști,

Am deosebita plăcere să Vă felicit astăzi cu prilejul Zilei Internaţionale a Familiei, însoţite de urări de sănătate, fericire, bunăstare şi armonie!!!

A fi căsătorit/ă cu un polițist este mai mult decât a te afla într-un simplu mariaj. De aici apar mai multe responsabilități, mai multe oportunități, totodată fiind și mai multe griji într-o viață conjugală.

Vreau să mă adresez celor 46 de cupluri de polițiști din cadrul Poliției Capitalei, dorindu-le sănătate, prosperitate, dezvoltare profesională și liniște în cuibul familiei. Stima mea față de DVS, este nespus de mare, eu vă mulțumesc pentru faptul că unii dintre dumneavoastră sunt nevoiți de a petrece nopțile singuri acasă în familie lângă copii iar celălalt din voi este nevoit de a petrece nopțile în serviciul cetățeanului. Este o responsabilitate şi o onoare. În familie se începe viaţa omului şi tot aici se începe formarea acestuia ca şi personalitate. Familia reprezintă pilonul de bază în construcția viitorului, este spațiul sacru unde se întâlnesc generații și tradiții.

Iar voi, stimați polițiști aveţi o misiune dublă: să Vă riscaţi zilnic propria viaţă pentru a proteja comunitatea noastră ca să devină un loc mai frumos şi mai sigur, în acelaşi timp, să protejaţi propria familie.

Din partea întregii conduceri a Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, Vă mulţumesc că deşi, pe plan profesional aţi ales o cale cu multe provocări aţi demonstrat rezistenţă şi perspicacitate de a merge în doi cu mândrie prin viaţă.

Vă urez familii împlinite cu copii şi părinţi sănătoşi, realizări frumoase, pace şi linişte sufletească tuturor!”, menționează Corneliu Groza.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților