[ X ]
[ X ]
[ X ]
VIDEO// Copiii Școlii de Artă din Criuleni, susținuți de omul de afaceri Nicolae Rapcea
20 Februarie

Copiii Școlii de Artă din Criuleni, care în acest weekend au susținut un concert dedicat Păcii, la Palatul de Cultură al Feroviarilor din capitală, au călătorit în condiții confortabile și sigure, grație autocarelor „VBus”, oferite de băștinașul lor, omul de afaceri din Germania, Nicolae Rapcea.

Nicolae Rapcea, care este proprietarul companiei germane VB Trans Logistik, susține și pe această cale copiii talentați din Criuleni, care cu regularitate participă la concursuri naționale și internaționale.

ba9bba51b584fe78be4d00c779de312b

Primarul orașului, Mihail Sclifos, care a însoțit copii, a spus că, Școala de Artă din Criuleni crește adevărate talente.

„Vreau să mulțumesc băștinașului nostru, Nicolae Rapcea, pentru susținere și devotament, pentru că ne asigură cu transport de calitate, confortabil și sigur. Copiii noștri participă des la turnee, iar noi trebuie să le fim alături”, a spus primarul, care a îndemnat agenții economici să contribuie la dezvoltarea Republicii Moldova.

Compania din Germania VB Trans Logistik GbmH deține cele mai moderne și confortabile autocare, „VBus”, care la moment leagă Republica Moldova de cele mai importante orașe din Europa. Autocarele „VBus” sunt de ultimă generația, achiziționate în Germania, astfel că siguranța acestora nu poate fi pusă la îndoială. Pentru un plus de confort scaunele sunt spațioase, dotate cu USB, în autocare există Wi-Fi, TV și WC, iar geamurile panoramice fac călătoria și mai interesantă și relaxantă. Pentru că Germania este o țară care se gândește la toți, autocarele sunt dotate și cu locuri speciale pentru persoane cu dezabilități. Nimeni nu este limitat în a călători cu autocarele „VBus”.

Compania VB Trans Logistik activează pe piața Germaniei deja de 18 ani, un termen solid care demonstrează seriozitatea companiei. Actualmente, deține 260 de camioane de ultimă generație și 15 de autocare noi, super dotate.

Inapoi la arhiva noutaților