[ X ]
(VIDEO) Conflict între forțele de ordine și mai multe persoane în Piața Centrală. Câțiva polițiști au fost răniți
15 Iunie

Astăzi, 15 iunie, în jurul orei 03.00, dispeceratul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău a fost sesizat despre un eventual conflict, iscat între persoane, deocamdată necunoscute și forțele de ordine, în adiacentul Pieţii Centrale, transmite CURENTUL.

Cazul a fost documentat de polițiștii care au venit la faţa locului și au stabilit că în urma acestor altercații au fost rănite trei persoane: un polițist al Inspectoratului Național de Patrulare și doi carabinieri. Aceștia au fost atacați violent de vânzătorii ambulanți, cu lăzi și alte obiecte. Persoanele rănite au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, iar Poliţia şi Procuratura Capitalei întreprind măsurile necesare pentru elucidarea tuturor circumstanţelor, precum şi identificarea persoanelor agresive.

În acest context, Poliția Capitalei informează cetățenii că forțele de ordine în colaborare cu reprezentanții altor instituții, desfășoară activități de informare a vânzătorilor stradali, din preajma Pieții Centrale, despre pericolele comerțului ilicit și necesitatea de conformare cu legislația în vigoare.

Рисунок1-24

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților