[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Concert la Bălți de Ziua Studentului: Cât Buzova se gătea, Primarul Usatîi – cânta!
18 Noiembrie

Renato Usatîi, primarul municipiului Bălți, a organizat, cu susținerea Fundației sale, un mega concert, de Ziua Studenților, la Bălți. După câteva ore de distracții, pe scenă a ieșit primarul municipiului, el a felicitat studenții și elevii și le-a promis că va face tot posibilul pentru ca ei să poată rămâne acasă și să se implice în dezvoltarea orașului Bălți, dar și a țării.

Înainte să plece de pe scenă, Usatîi a anunțat intrarea interpretei și prezentatoarei tv din Rusia Olga Buzova. Însă așa cum artista a mai avut nevoie de câteva minute de pregătire, primarul a trebuit să mențină atenția publicului.

Usatîi s-a descurcat însă de minune și chiar a dat dovadă de ingeniozitate. Cunoscut pentru pasiunea sa față de muzică, el a fredonat cu publicul la unison versurile melodiei “Самый лучший день” interpretată de Grigorii Leps. În scurt timp, pe scenă și-a făcut apariția îndrăgita cântăreață.

De menționat că, tinerii s-au distrat și pe ritmurile melodiilor interpretate de artiști precum Ionel Istrati, Doinița Gherman, Vanotek, Filatov & Karas. Primarul de Bălți, Renato Usatîi le-a promis elevilor și studenților că o astfel de petrecere grandioasă va fi organizată în fiecare an de Ziua Internațională a Studenților.

Vedeți totul din minutul 12.00:

Inapoi la arhiva noutaților