[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Bloggeriță din Moldova – cerută de soție într-un mod deosebit… cu un inel de peste 20 de mii de dolari!
29 Septembrie

Bloggerița Marinela Bezer, la 25 septembrie curent, a fost cerută de soție în mod deosebit de iubitul ei, Vlad Gațcan, și a spus „da”, informează CURENTUL.

Ea a povestit cum s-a întâmplat totul și că nu a bănuit nimic absolut.

„Două săptămâni în urmă Vlad mi-a spus că trebuie urgent să cumpărăm bilete spre Moldova. Peste câteva zile, am fost contactată pentru un proiect/love story în format video, în parteneriat cu un organizator de3 evenimente. Filmările erau pregătite pentru 25.09 și eu am zis că deja avem bilete pentru acea perioadă”, a povestit ea, pe Instagram.

Bloggerița a spus că special pentru asta și-a cusut rochie, și-a făcut machiaj și coafură.

„Când am ajuns la locație, după o oră jumătate, mă gândeam – „ce păcat că e decor doar pentru un video și nu pentru eveniment”. Imediat am început să filmăm. Am fost șocată văzând că Vlad savura procesul! Mi-a spus de un milion de ori că sunt frumoasă!

Am filmat câteva scene și apoi a venit partea să ne așezăm, să purtăm microfon – ca să înregistrăm niște râsete! La un moment dat, organizatoarea a spus că s-ar potrivi un inel, dacă are cineva, iar Nicoleta l-a adus. Am început să înțeleg ce se întâmplă. Era totul organizat! Vlad avea un discurs emoționant și frumos, apoi a venit întrebarea cea mare: „Vrei să fii soția mea?”. Tremuram, nu mă puteam ridica, dar niciodată în viața mea nu am spus un „DA” mai sigur. Ce a urmat mai departe, am văzut blurat…”, a povestit ea, precizând că iubitul ei a planificat luni întregi și doar sora sa știa despre asta.

De asemenea, ea a spus că decorul a fost aranjat de la 3.00 până la 17.00, iar inelul a fost cumpărat din Londra.

„Vlad s-a asigurat că nu bănuiesc nimic, însă voi arăta perfect. Nu aveam idee cât e de romantic!”, a mai spus viitoarea mireasă.

Cât despre inel, ea a spus că se numește „The One” (n.r. – aleasa) și e semnat de Harry Winston.

„Faptul că Vlad a muncit în toți acești ani ca să îmi poata dărui nu orice inel dar ACEL INEL, m-a făcut să îmi dau seama la cât de mult este gata pentru mine! Acesta este cel mai iconic inel de la Harry Winston și se numeste „The One” adică „Alesul”. La fel de unic, la fel ca și iubirea noastra, la fel ca și el, alesul meu!”, a precizat Marinela.

De menționat că, potrivit site-ului oficial, inelul costă minim 22 de mii de dolari și prețul crește în dependență de diamantele alese.

Cristina Pendea

m m1 m2 m4

Inapoi la arhiva noutaților