[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Aplauze, flori și felicitări în casa lui Gheorghe Urschi! Foști colegi, prieteni și admiratori îi urează „La mulți ani!”
18 Ianuarie

Oaspeți mulți s-au adunat să-l felicite pe Regele umorului moldovenesc, Gheorghe Urschi, care astăzi împlinește 71 de ani, transmite CURENTUL.

Cu un mesaj de felicitare au venit actorii teatrului „Luceafărul” din Capitală:

„Spectacolul „Testamentul” este cel mai longeviv spectacol, de 28 de ani se joacă. Cu o adâncă recunoștință vă mulțumim pentru tot. Actorii vin și pleacă, dar spectacolul se joacă, și spectatorii vin în sală mulți și iese cu lacrimi de bucurie din sală de fiecare dată”.

„Noi vă mulțumim din suflet pentru așa un spectacol, pentru toate spectacolele, pentru cărțile Dvs.”.

„Vă aducem sincere felicitări din partea actorilor teatrului „Luceafărul”, directorului și colegii cu care ați lucrat împreună. Multă sănătate vă doresc toți”.

De asemenea, să-l felicite pe Gheorghe Urschi au venit și unioniștii Asociației „UNIREA – ODIP” împreună cu liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă.

„Din partea Partidului Liberal și a unioniștilor, vă felicităm și așteptăm ca matale din nou să ne povestești lucruri noi, toate care le-ai gândit și acumulat în acești ani. La mulți ani!”, a spus liderul PL, Dorin Chiartoacă.

„Maestre, noi, tinerii, cu mare plăcere privim sketch-urile și glumele Dvs.. Mai ales ne place: „Ca să-mi dai și mie, vai cetățenia!”. Noi ne regăsim total în umorul Dvs. atât de fin, dar atât de adevărat despre soarta neamului nostru. Vă mulțumim frumos pentru tot ceea ce ați făcut, faceți și sunt sigur că veți mai face pentru cultura acestui popor”, a spus liderul Asociației „UNIREA – ODIP”, Vlad Bilețchi.

Felicitările curg și pe rețelele de socializare, unde internauții îi urează maestrului „La mulți ani!” și-i aduc mulțumiri pentru activitatea sa.

Cristina Parfeni

Video: Vlad Bilețchi/ Facebook

Inapoi la arhiva noutaților