[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Aniversarea de 5 ani a fiicei sale – la spital! Tatiana Heghea: Ne-am echipat cu toată recuzita necesară și am dat buzna în palata pacientei
14 Ianuarie

Interpreta Tatiana Heghea, ieri, a avut zi de sărbătoare. Fiica sa, Regina Raluca, a împlinit 5 anişori. Însă, a celebrat la spital, alături de copiii internaţi în acelaşi salon, medici şi surori medicale, informează CURENTUL.

Tatiana i-a făcut o surpriză fetiţei sale, pentru că de câteva zile e internată la Institutul mamei şi copilului.

„Exact 5 ani în urmă, ca astăzi, 13 ianuarie, ajun de SF.Vasile, la această oră eram deja la spital. La ora 22.20, pe lume a venit Regina Raluca. Astăzi, la ai săi 5 ani ne-a prins tot în spital. Pentru că starea de sănătate dă semnale și nu ține cont de nici o sărbătoare din viața noastră. Dar, Regina își poartă cu demnitate prenumele, este puternică şi mai are și o mamă care a avut grijă să urmeze vorba înțeleaptă: Fă rai din ceea ce ai. Ne-am echipat cu baloane, tort, toată recuzita necesară și am dat buzna în palata pacientei sărbătorite” – a dezvăluit Tatiana.

La fel, Tatiana a spus că va ține minte mereu această aniversare. „Am sărbătorit în cel mai modest, dar sincer și plin de emoții mod. Invitații Ralucăi anul ăsta au fost, minunatele mămici, împreună cu picii săi internate în aceeași secție. Raluca a fost scăldată în felicitări de către doctori, surori medicale, copii, părinți, iar de jos veneau cadouri de la cei mai dragi oameni”, a mai spus ea.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților