[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) 7 ani de când și-au spus „da”! Adrian Ursu a făcut dezvăluiri despre cele 3 nunți ale lor: „A fost tare fain”
4 Septembrie

Adrian Ursu, interpret, şi soţia sa, Irina Negară, sărbătoresc, astăzi, şapte ani de căsătorie. Astfel, şi-a amintit de acea zi importantă, informează CURENTUL.

„Am vrut să-ți spun că #te_iubesc și mai mult! Știu că am semnat certificatele de căsătorie pe 8 August, dar ne-am cununat pe 4 Septembrie! Am făcut o nuntă de 20 de persoane, iar peste o zi alta de 60 de persoane! Ambele au fost superbe” – a spus el, pe Facebook.

De asemenea, Adrian a mai spus că, au devenit părinți pe 2 octombrie. „Am mai făcut o nuntă cu cumetrie de 250 persoane pe 1 mai! A fost tare fain și atunci” – a adăugat el.

Totodată, a comunicat motivul prezentării acestor cifre. „Nu, nu e vorba de numerologie, doar țin minte fiecare dată importantă din viața noastră! Credem în Dumnezeu. El ne unește mai mult și ne face familia mai fericită” – spune Adrian.

„Dumnezeu nu ne poate ajuta atunci când noi nu vrem să muncim, să ne schimbăm: să fim mai buni, mai blânzi, mai înțelegători, să acceptăm și alte opinii, să nu ne supăram și să nu judecăm… tare-s multe, dar lucrează și esti răsplătit dacă ții cont de ele. Bucură-te de viață și de tot și toți ce te înconjoară!” – a conchis el.

ursu ursu1 ursu4 ursu5

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților