[ X ]
[ X ]
[ X ]
Victorie pentru Anatolie Donțu la Căușeni. Dinu Plîngău: Aceste alegeri au demonstrat că nu e suficient ca oamenii să te voteze, mai e nevoie să te bați pentru mandatul oferit de cetățeni”
12 Decembrie

Dinu Plîngău, președintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, a anunțat că partidul și exponentul său, Anatolie Donțu, primar ales al orașului Căușeni, au obținut „victorie la Curtea de Apel pentru Căușeni”, informează CURENTUL.

„Aceste alegeri au demonstrat că nu e suficient ca oamenii să te voteze la alegeri, mai e nevoie să te bați pentru mandatul oferit de cetățeni și în instanța de judecată.

Felicit locuitorii orașului Căușeni și pe primarul acestora, Anatol Donțu, cu victoria meritată!”, a subliniat liderul Platformei.

Și primarul Anatolie Donțu a venit cu un mesaj: „Dragi locuitori ai orașului Căușeni încă o luptă cu binevoitorii orașului a fost cîștigată.

Curtea de Apel a obligat CEC Căușeni 10/1 să valideze mandatul primarului orașului Căușeni. Mulțumesc tuturor celor ce au ținut pumnii pentru mine. Noi merităm mai mult”.

Inapoi la arhiva noutaților