[ X ]
[ X ]
[ X ]
Victoria Șapa, candidatul partidului „ȘANSĂ” la funcția de primar de Bălți: „Mie personal nu mi-a fot înaintată nici o învinuire”
30 Octombrie

„Mie personal nu mi-a fot înaintată nici o învinuire, nu am fost chemată niciodată la audieri. Sincer, nu pot să mai văd aceste fărădelegi care se petrec în Republica Moldova. Eu, m-am întors acasă din Canada, acolo unde am locuit mulți ani, și pot să vă spun cu toată sinceritatea că acolo așa fărădelegi nu o să vezi. Vă asigur că totul este absolut legal în partidul nostru și în pofida tuturor fricilor, istericelor și speculațiilor PAS, noi vom merge mai departe și ne vom apăra victoria, inclusiv și în instanțele internaționale,” a declarat Victoria Șapa, într-un live pe rețelele de socializare, referindu-se la intenția autorităților de a o scoate din cursă.

În același live, deputa Marina Tauber a calificat această propunere drept atac împotriva Victoriei Șapa. „Ca de obicei, cu câteva zile înainte de alegeri încep intimidările și apar falsuri în presă pentru a ne denigra pe noi. Noi știm foarte bine cum se scriu și unde se scriu aceste fake-uri. Scopul lor tot ne este clar, însă noi suntem puternici și uniți,” a menționat Marina Tauber. Tauber a cerut demisia lui Viorel Cernăuțeanu, șeful Inspectoratului General al Poliției, și a lui Alexandru Musteață, directorul SIS, acuzându-i de ilegalitate, abuz de putere și executarea ordinelor politice ale actualei guvernări.

Inapoi la arhiva noutaților