[ X ]
[ X ]
[ X ]
Victor Gaiciuc – la plecarea din funcția de ministru al Apărării: „Voi continua proiectele pe care le-am iniţiat şi voi depune eforturi să le duc la bun sfârşit”
17 Martie

Fostul ministru al Apărării, Victor Gaiciuc, și-a luat rămas bun de la Minister, şi de la colegii, militarii şi angajaţi civili, cei care i-au fost alături pe parcursul a patru luni de activitate în calitate de ministru, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Victor Gaiciuc a scris că, înainte de toate, ar vrea să spună că în această perioadă, s-a muncit mult pentru realizarea reformei Armatei Naţionale, creşterea calităţii şi îmbunătăţirii vieţii angajaţilor militari şi civili ai instituţiei, asigurarea protecţiei sociale a veteranilor de toate categoriile.

„Sper că în tot acest răstimp, am reuşit să realizez, în limitele posibilităţii, ceea ce am promis. Cu această ocazie, aş vrea să mulţumesc tuturor pentru susţinere, consiliere, profesionalism şi dedicaţie în executarea misiunilor. Dar să ştiţi că nu mă opresc aici. Voi continua proiectele pe care le-am iniţiat şi voi depune eforturi să le duc la bun sfârşit, astfel încât instituţia care mi-a marcat viaţa şi cariera să prospere, iar personalul să aibă parte de condiţii de serviciu, salarii majorate şi o protecţie socială pe potrivă. Dragi militari şi civili, Îmi sunteţi toţi aproape sufletului şi îmi pasă de Dumneavoastră şi de Ministerul Apărării, pentru că aici m-am format ca militar şi ca lider de instituţie. Tot aici am cunoscut oameni valoroşi, pentru care simţul patriotismului şi devotamentului faţă de ţară, neam şi meseria de apărător al Patriei sunt mai presus de orice. A fost o onoare să mă aflu la cârma Ministerului Apărării şi să lucrez cu cei mai buni şi cei mai profesionişti oameni. Vă mulţumesc!”, a scris Gaiciuc.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților