[ X ]
[ X ]
[ X ]
Victor Chironda s-a lansat în campania electorală. Ce își propune să facă
24 Septembrie

Candidatul la funcția de primar al mun. Chișinău, Victor Chironda, s-a lansat, oficial, în campania electorală și a prezentat echipa cu care va merge în aceste alegeri, transmite CURENTUL.

În cadrul unei conferințe de presă, Victor Chironda a menționat că se implică în aceste alegeri pentru a scoate orașul din mâinile politicienilor.

„Motivația noastră e simplă – să scoatem acest oraș din mâinile politicienilor. Vrem să-l transformăm într-un oraș al oamenilor și pentru oameni. Istoria se repetă – avem aceeași oameni care spun aceleași lucruri”, a spus Victor Chironda.

De asemenea, el a menționat că, din cauza politicienilor care s-au perindat la Primărie, instituția s-a împotmolit în corupție și sărăcie și a ajuns să fie un organ care se deservește singur pe el.

„Mi-am propus să vin să schimb aceste lucruri. Lucrurile pot fi schimbate de către oamenii care pot și vor. Îmi doresc un Chișinău cu oportunități, confortabil și sigur”, a mai spus Victor Chironda.

În acest context, Victor Chironda și-a prezentat echipa pentru Consiliul Municipal Chișinău, dar și programul său electoral, care are peste 100 de puncte, grupate în 7 priorități de campanie:

1. Transport public calitativ și eficient;

2. Parcări organizate pe străzi și lângă blocuri;

3. Reparația blocurilor vechi;

4. Educație pentru fiecare;

5. Curățenie și salubrizare;

6. Securizarea pietonilor și fluidizarea traficului;

7. Valorificarea râului Bâc.

La întrebarea de unde se vor găsi bani pentru toate aceste puncte din program, Victor Chironda a menționat că bani în oraș sunt, doar că „ei se irosesc pe aiureli și nimicuri sau scheme de corupție”.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților