[ X ]
[ X ]
[ X ]
Victor Chironda, candidatul Platformei DA la funcția de primar al municipiului Chișinău
3 Iulie

Candidatul Platformei DA pentru functia de primar al municipiului Chișinău este Victor Chironda. Astfel, echipa partidului se angajează să desfășoare o campanie constructivă, pozitivă și orientată spre soluții concrete.

„Vom avea doar promisiuni electorale argumentate, realiste și justificate. Totodată, Chișinăul și suburbiile au nevoie de o viziune strategică pe termen lung, un plan de modernizare a Capitalei”, menționează Platforma DA.

” După mai multe discuții și consultări suntem bucuroși să anunțăm că am identificat cel mai potrivit candidat pentru funcția de Primar General al Capitalei. Este vorba de Victor Chironda, expert recunoscut în domeniul dezvoltării urbane, cu experiență academică relevantă, ex-Viceprimar al Chișinăului, activist civic. Așadar, candidatul Platformei DA pentru alegerile din Capitală este domnul Victor Chironda”, a declarat  liderului Platformei DA, Dinu Plângău.

Pe lângă candidatura la funcția de Primar General al Capitalei, pentru Platforma DA, obiectivul politic major la alegerile locale din municipiu Chișinău este obținerea unui rezultat care să ne permită constituirea unei fracțiuni solide în cadrul Consiliului Municipal Chișinău.

„Vă promitem că nu vom cădea în capcana populismului și demagogiei. Vom evita atacurile la persoană”, a adăugat Plîngău.

 Lansarea oficială a candidatului Platformei DA, Victor Chironda și a listei de candidați pentru CMC va avea loc odată cu începerea campaniei electorale.

 

Inapoi la arhiva noutaților