[ X ]
[ X ]
[ X ]
Victor Chironda a lansat o campanie de colectare de fonduri: „Dați un leu pentru Ceban, să se mute-n Tatarstan!”
17 Octombrie

Candidatul Platformei DA la Primăria Chișinău, Victor Chironda a inițiat o campania de colectare de fonduri pentru Ion Ceban -„Dati un leu pentru Ceban, sa se mute-n Tatarstan!”, informează CURENTUL.

În cadrul unei conferințe de presă, el a spus că, ieri, Ion Ceban l-a „amenințat” că îl cheamă în judecată și îi cere despăgubiri morale de 21 600 lei.

„Chemandu-mă în judecată, Ceban a confirmat că îl doare adevărul. Și că eu sunt unicul candidat care spune deschis acest adevăr. La Chișinău se lupta doar cu mine. Eu il deranjez, nimeni altcineva. Toate taberele sunt sigure de victoria lui și s-au împăcat cu gândul că el va câștiga. Și numai eu lupt. Spun adevărul. Deranjez. Dar să nu credeți că l-am deranjat pe Ceban cu declarațiile mele despre corupția din primărie. Toată lumea știe că primăria mustește de corupție”, a declarat Victor Chironda.

Candidatul, totodată, și-a îndemnat susținătorii: „Haideți să fim miloși și să-i dăm banii lui Ceban. Dar nu pentru lezarea demnității profesionale. Că oricum nu o are. Ci pentru un bilet într-o singură direcție. Spre inima Rusiei, acolo unde are parteneri de încredere cu care semnează acorduri de colaborare. În Moscova. Sau în Tatarstan. Haideți sa punem mana de la mana, fiecare cate 1 leu, ca sa-l despagubim pe Ceban. Avem si un slogan pentru aceasta campanie de colectare: „Dati un leu pentru Ceban, să se mute-n TATARSTAN!””, a conchis el.

Inapoi la arhiva noutaților