[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Viața în carantină”: Deputatul Liviu Vovc: „Am lucrat la turații maxime. Uitam să merg la culcare”
11 Mai

În perioada carantinei, viața deputatului fracțiunii Platforma „Demnitate și Adevăr”, Liviu Vovc, nu multe s-au schimbat, însă deputatul a petrecut mai mult timp cu gemenii săi. Despre aceasta Liviu Vovc a vorbit în cadrul proiectului lansat de CURENTUL – „Viața în carantină”.

„În toată această perioadă în care am stat în carantină nu pot să spun că foarte multe s-au schimbat. Am fost în permanență cu ochii pe ce se întâmplă în țară. Am intervenit ori de câte ori a fost nevoie. Am înregistrat mai multe inițiative legislative care sunt în beneficiul cetățenilor Republicii Moldova. Principala schimbare a fost faptul că am petrecut mai mult timp cu gemenii mei”, spune Liviu Vovc.

Deputatul spune că fiecare minută liberă a dedicat-o familiei.

„Cât de straniu nu ar suna dar nici în această perioadă nu prea am avut parte de timp liber. Iar fiecare minută liberă o ofeream familiei”.

Liviu Vovc menționează că în carantină a început a folosi semnătura electronică.

„Multe nu pot să spun că s-au schimbat. În continuare am lucrat la turații maxime, uneori prins de febra muncii uitam și că mai trebuie să merg la culcare. Ăsta e pericolul muncii de acasă.

O schimbare esențială este că am inceput să folosesc semnătura electronică, transmițând în această perioadă peste 40 de demersuri prin poșta electronică”, a spus Liviu Vovc.

Din cauza COVID-19, Liviu Vovc a pierdut ieșirile la aer liber, care îi lipsesc destul demult „dar mai ales copiilor mei”.

Primul lucru care îl va face deputatul după ce se va termina carantina va fi să caute o oază de verdeață, aer curat unde va merge împreună cu familia.

De asemenea, deputatul consideră că după ce se va finisa carantina, oamenii în continuare vor fi „mult mai responsabili și că se vor respecta mai mult unii pe ceilalți”.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților