[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Viața în carantină”: Deputat PAS: „În perioada respectivă am înțeles că sănătatea și viața este cel mai important lucru”
8 Mai

De când a fost instituită starea de urgență și carantina din cauza COVID-19, deputatul fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Petru Frunze, a stat aproape tot timpul alături de familia sa. Despre aceasta deputatul a vorbit în cadrul proiectului lansat de CURENTUL – „Viața în carantină”.

„Am avut nevoie să mă aflu aproape de famile mai mult timp, deoarece activitățile, inclusiv politice, te țin mai departe de familie, în mod special în zilele de odihnă. În perioada respectivă am înțeles că sănătatea și viața este cel mai important lucru. Pe viitor vom fi mai atenți la tot ce ține de sănătate”, a spus Petru Frunze.

Deputatul spune că cea mai mare plăcere a sa în carantină este atunci când se joacă cu fetița sa.

„Am avut timp suficient să fac acest lucru”.

Deputatul punctează că „nu am descoperit nimic nou la mine, doar am înțeles că cel mai bine, totuși, este acasă lângă familie”.

Petru Frunze punctează că în carantină desfășurat mai multe activități profesionale și politice.

„Am studiat legislația națională, dar și am examinat posibilitatea de a îmbunătăți legislația. Aș spune că pandemia nu ar fi un impediment pentru a munci. Avem o mulțime de oportunități prin intermediul tehnologiilor informaționale de-a avea conversații individuale și colective”, spune Petru Frunze.

Deputatul afirmă că nu l-a afectat pandemia.

„A afectat economia țării și a statelor la nivel mondial, care în consecință va afecta pe termen scurt și mediu bunăstarea cetățenilor”, spune deputatul.

Petru Frunze menționat că după ce se va sfârși pandemia oamenii vor fi mai atenți și vor privi lucrurile în baza unor analize care ar asigura unele riscuri.

„Cetățenii au înțeles în timpul pandemiei ca avem o guvernare iresponsabilă și au descoperit că avem un președinte care în loc să soluționeze problemele țării, permanent s-a dat în spectacole.

Pandemia a demonstrat că această guvernare trebuie să plece în istorie pe motiv că a uitat de problemele oamenilor atunci când ei au mai multă nevoie”, a mai spus Petru Frunze.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților