[ X ]
[ X ]
[ X ]
Veronica Mihailov-Moraru despre acuzațiile aduse lui Herman von Hebel: “Eu mu am văzut motive plauzibile că e lipsit de credibilitate sau că afectează imaginea Comisiei Pre-Vetting”
9 Aprilie

Ministrul Justiției, Veronica Mihailov-Moraru, afirmă că nu există argumente plauzibile care ar arăta că informațiile apărute despre Herman von Hebel ar afecta imaginea Comisiei Pre-Vetting, al cărui președinte este. Mai mult, ea spune că nemulțumirile din spațiul public demonstrează că această Comisie își face bine treaba, informează CURENTUL.

“Astfel de articole au mai fost și anterior. Nu e prima dată când apare informația despre domnul Herman von Hebel. Cumva se cunoaște ca a activat la acea Curte de la Haga…

În al doilea rând, el a venit cu explicații, era bine dacă venea mai devreme, dar consider că argumentele au fost destul de explicite”, a spus ea în cadrul emisiunii “În profunzime” de la Pro TV.

Ministra a mai spus că Herman von Hebel a fost desemnat de partenerii externe, Parlamentul l-a numit și a fost instituția care a verificat biografia lui.

“Eu mu am văzut motive plauzibile că e lipsit de credibilitate sau că afectează imaginea Comisiei Pre-Vetting.

Comisia aceasta a fost prima și a stârnit multe nemulțumiri și e o dovada că –  comisia își face bine treaba”, a mai spus Veronica Mihailov-Moraru.

Inapoi la arhiva noutaților