[ X ]
[ X ]
[ X ]
Veaceslav Garștea: Felicit cetățenii că au un sistem al Poliției Naționale în serviciul lor
18 Decembrie

Poliția națională, grație eforturilor din ultimii ani, a reușit să devină cu adevărat una atașată intereselor cetățenilor și acest lucru e sesizat la toate nivelurile în societate – susține Veaceslav Garștea, șeful adjunct al Poliției de Frontieră, informează CURENTUL.

Solicitat să își expună opinia cu ocazia Zilei Poliției Naționale, marcată astăzi, el a declarat că, aceasta se datorează atât reformelor de sistem, cât și abordării profesioniste de care dau dovada conducerea MAI și IGP.

„Spun aceste lucruri cu un sentiment de mândrie și de admirație pentru ceea ce au făcut conducătorii MAI și IGP. Au înregistrat rezultate în care cu greu se putea de crezut acum câțiva ani că sunt posibile. Îi felicit și cu rezultatele înregistrate, dar și cu Ziua Poliției Naționale. Totodată, vreau să felicit cetățenii că au un sistem al Poliției Naționale în serviciul lor”, a mai declarat Veacelsav Garștea.

Potrivit șefului adjunct al Poliției de Frontieră, în ultimii ani s-a simțit și o altă atitudine a conducerii țării față de Poliția Națională și aceasta și-a spus cuvântul asupra rezultatelor bune înregistrate.

„Sistemul Poliției Naționale e unul de importanță vitală pentru societate și e firesc să beneficieze de o susținere adecvată. Mă bucur că avem această situație, or e un indicator direct că suntem pe o cale corectă”, a mai spus el.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților