[ X ]
[ X ]
[ X ]
Veaceslav Frunze, despre cum a trecut 2019 la „MOLDATSA”: „A fost un an important pentru noi”
17 Februarie

Administratorul Întreprinderii de Stat pentru Utilizarea Spaţiului Aerian şi Deservirea Traficului Aerian „MOLDATSA”, Veaceslav Frunze, susține că anul 2019 a fost unul important pentru întreprindere, dar și cu evenimente mai puțin plăcute. Despre aceasta, Veaceslav Frunze a vorbit în cadrul unui interviu pentru Almanah Politic 2019, transmite CURENTUL.

Veaceslav Frunze afirmă că anul 2019 a fost un bun prilej de a face o retrospectivă a activității.

„Aş începe cu faptul că a fost un an important pentru noi – Î.S. „MOLDATSA” a împlinit 25 de ani de la înfiinţare. Acest eveniment a fost un bun prilej de a privi înapoi şi de a face retrospectiva dezvoltării noastre instituţionale, dar şi corporative. Pe de altă parte, spiritul aniversar ne-a consolidat şi mai mult echipa, fortificându-ne pasiunea pentru acest domeniu şi obiectivele pe care vrem să le atingem de aici încolo.

Trebuie să recunosc, însă, că, pe lângă aniversare, împliniri şi victorii, am avut parte şi de evenimente neplăcute, neaşteptate şi de multe provocări. Înclin să cred că le-am făcut faţă tuturor şi – cel mai important – am învăţat lecţii din ele”, a spus Veaceslav Frunze.

Interviul integral îl puteți citi aici.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților