[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vară fierbinte pentru Natalia Gordienko. Artista planifică mai multe acțiuni
14 Iunie

Interpreta Natalia Gordienko a revenit acasă după participarea la Eurovision Song Contest 2021, cu forțe noi. De altfel, foarte curând va deschide o școală pentru copii, mai mult va merge în turnee internaționale, informează CURENTUL.

„Am venit acasă de la Eurovision și încă nu am avut un moment de liniște. Am reușit deja să mergem cu concertele în România, să înregistrăm un demo al celei mai tari melodii din Moscova și bineînțeles că am vrut să am puțină intimitate cu fiul meu iubit. Familia este cel mai important lucru! A trecut atâta timp de când am fost plecată, dar eu și Christian am îndurat perioada despărțirii. Este foarte mândru de mama lui și știe că doar aventuri bune o așteaptă”, a comunicat Natalia, pe social media.

Totodată, artista, urmează să deschidă prima Academie de Dezvoltare Creativă pentru Copii – „Little Beatle”.

„În această toamnă ne vom deschide ușile, iar în august intenționăm să începem să recrutăm copii. Nu am mai avut așa ceva până acum! Detaliile vor fi desigur, foarte curand. Voi spune un lucru, când am văzut proiectul final de design, am vrut să redevin copil și să trăiesc în Academia mea”, a conchis ea.

Pe lângă aceasta, Natalia va combina cu turneele internaționale, și va lucra la propriul material muzical atât în rusă, cât și în engleză. Iar cel mai apropiat concery la care va participa va fi la sfârșitul lunii iunie – Festivalul „Жара”.

Amintim că, Natalia Gordienko s-a calificat în finală la Eurovision Song Contest 2021 din Rotterdam cu piesa – Sugar, dar a și înregistrat recordul de cea mai înaltă notă, care a durat 17 secunde, fiind cea mai lungă din istoria concursului.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților